Skyskrapan brinner!

25 Oktober är datumet då man tvingas in i vinderstudio-mode för ute är det deppigare än under en Melissa Horn konsert. Tyvärr kan vi inte påverka vädrets makter som de goda kinerna under Peking-OS 2008 så det är bara att bita ihop och tänka på något annat. Som Champions League till exempel.
 
Roberto Mancini och Manchester City, fjolårets ligavinnare som floppade i CL förra året, men vad gjorde det när man tog hem ligan för första gången på 100år. I år var det nya tag, CL var prio ett och vad händer? 
Jo, fiasko igen! Mot ett lag som har en vilsen yngel från Göteborg i laget i form av Tobias Sana, som får vilket penn-troll som helst att sukta över den frisyren. 
Tobbeeklar ser med ro på när City åker ur igen i gruppspelet och önskar Mancini all lycka i framtiden med sitt nästa jobb!
 
Vi vill också gratulera Pia Sundhage Sveriges manligaste fotbollstränare till det nya jobbet som förkundskapten och lycka till!  
 
/O&P

Foppa all over again.

Likt vår husgud Peter Forsberg eller för all del likt Susanna Kallur utan titanspikar testar vi oss på ännu en comeback. Vi har under det senaste året helt ägnat oss åt resor, spel och rejäla fyllor. Vår segerprocent på spelen och framförallt fyllorna är löjligt höga där vi snittar 99%. Man kan säga att spelsegrarna och fyllorna går hand i hand likt ett nykärt tonårspar.
 
Vi har dessutom varit i Ukranina och överlevt ett EM-slutspel där det dessvärre slutade dåligt sportsligt men vi vann var sin modells mobilnummer och berikades med otroliga händelser som stannar innanför klubben Sky Bar:s sunkiga väggar. Men nu är vi hemma för att stanna,iaf tills 30januari, med pälsmössa och tjockjacka för att invänta vintersportsäsongen och hoppas vi kan bjuda på många sköna spel.
SVT har ju bland annat fått tillbaka skid-VM och då slipper vi ju se Lendo-kvinnan stå och spärra ögonen i en reklampaus utan istället se Hellner döpa om backar till höger och vänster.
 
NHL-lockouten är i också i fullgång vilket är en sorglig historia. Ska dom få 100miljoner dollar i lön eller blir det bara 80, under tiden kan ju spelarna få se hur Mora Ishall är i jämförelse med Staple Center i LA och det är ju få förunnat.
 
 
/P&O
 

RSS 2.0