Alexander den store (idioten)

Silly Season är i full gång och alla spekulationer sköljer över oss som en tsunami mot Syd-Ost Asien. Vissa affärer är redan klara som "succevärvningen" GAIS gjort. Dom har värvat en trött och åldrad Peter Ijeh, vilket ingen makrill kan vara jätte glad över. Änsålänge har det inte kommit upp någon jätte rolig värvning på fotbollshimmeln men det kommer väl här efter nyår.
Vad sägs om Messi till Anzhi Makhachkala hade väl varit något? För visst måste uttrycket: "Allt går att köpas för pengar" vara Suleyman Kerimov favoritcitat.

Jag och Olle tänkte ett tag satsa alla våra pengar för att köpa Kosovare Asllani dock fick vi kraftigt motstånd från Kristianstad, men vafan allt går väl att köpa för pengar?

Gerndt, Gerndt, Gerndt vad håller du på med? Du borde du haft fotboja. Hur roligt hade inte det varit att ta emot en bredsida med en sådan snärjad runt ankeln. Hans nuvarande brud (som han också är otrogen och ett as emot) är ju också en skön prick.  
Kollar man på Alexander Gerndt lyckades han ju bra med att köpa en kvinna. För honom räckte det att pynta upp ett glassigt liv i Utrecht och ett par plastbröst så var hon fru Gerndt för hela slanten.


Här har vi det glada paret, detta är dock inte den misshandlade hustrun(än) utan hon med nya bröst!
Nu är Gerndt med i den exklusiva gruppen idioter där Magnus Hedman och Tiger Woods redan ingår. Idrottens hustrumisshandlare.



P&O


Skidskytteångest

Först och främst vill vi på tobbeeklar gratta Carl-Johan Bergman för segern i Helgens skidskytte! Dock vill vi att han omedelbart rakar bort den sjukt töntiga skägg bit han väljer att ha under läppen. Dessutom vill jag rikta ett visst hat mot TV4 och SVT. Till Tv4 vill jag säga sluta ha så mycket onödiga pengar att ni köper alla rättigheter till skidskytten och gör den till skit, reklam dåliga kommentatorer och allt annat skit som 4:an för med sig. Till SVT vill jag bara säga : VARFÖR I HELVETE KÖPTE INTE NI RÄTTIGHETERNA TILL SKIDSKYTTET! Istället väljer dom att satsa pengar på skitprogram som Babel säsong 9, Allt för Sverige och Här i ditt kylskåp. Skärpning!

Det är inte heller utan att man undrar vad Kalle Grenemark har för sig nu för tiden. Kollar han ens på sändningarna?, och kanske tyst viskar för sig själv "aj, aj, aj grov bom kl 5" eller tar tid stav till stav och märker att Bergman har en enorm förbättning sedan tidigare. Vi saknar dig Kalle och tänker på dig varje gång det blåser upp på vallen.

 

För övrigt vill vi be om ursäkt för dåligt uppdaterande. Vi skyller på firmafester och jobb som har blivigt vår vardag nu för tiden, men inte länge till för snart hälsar Asien oss välkomna med sitt bredaste leende.

 

 

/ P & O


This is England

Risk för att låta lika tjatig som alla dom som skriver att snön har kommit på Facebook så måste jag ju skratta lite åt Manchester United. Dom hamnar i en grupp där Ljungskile hade stått sig bra och man slutar 3:a, och då vare tack och godnatt för Fergusons mannar.

City hamnar  lite i skymundan och får inte lika stor fiaskostämpel. Men miljardbyggen som rasar är vi ju vana vid, kolla bara på World Trade Center. Det är för oss fotbollsälskare skönt också att man inte bara kan köpa sig framgång på ett år. Vinna CL kräver ändå en heldel kärlek.

Nu blickar vi frammåt mot spännande åttondelar där matchen som Apoel - Basel eller Benfica - Zenit kan bli ett faktum som får vilken fotbollsälskande gosse som helst att börja sukta över.

 

För övrig måste jag dela ut en sällsynt hyllning till den okände redigeraren på kristinehamnskuriren som tagit friheten att ha kul på jobbet för en gångs skull. Men som vi alla vet saknar kristinehamnsfolket helt humor och nu står den okände mannens jobb på spel. Jag föreslår att de få som konsumerar denna tidning helt slutar omedelbart i en protest. Tack.

 



/P & O


Lazarus, död?

Nästan ett år sedan sist, ett år! Vad har då hänt sedan sist? Jo vi har blivigt några profiler fattigare med Stefan Liv, Steve Jobs, Bin Ladin och Ghadaffi i spetsen men livet går vidare och nya stjärnor uppstår, kolla bara Juholt som har en alldeles lysande framtid till mötes.

Likt Foppa combackar vi nu för hundrade gången och testar vi våra vingar, som i Foppas fall inte är några vingar utan en extremt sargad högerfot. Vi känner suget trots att vi redan bevisat otaliga gånger vår expertis i vad gäller spel, odds och tyckande.

Nog om comebacken. Nya saker har hänt i våra liv, vi är nu mera sponsrade av bet365 och ska om en månad bege oss till risets och de kisande människornas moder, Asien. Där ska vi ligga i var sin hängmatta i fyra månader och ta lika lite ansvar som kvinnan på larmcentralen, fast på ett positivt sätt.

Vi kommer precis som förra året kommentera och kritisera sporthändelser. Vi har mycket vi måste få ur oss.

Framtiden för oss ser extremt jäkla ljus ut, likt en supernova har vi slagit oss in på spelhimmeln för att stanna. Vi ser framemot många roliga och också idiotiska spel som kommer resultera i gränslösa summor pengar. Vår kärlek till pengar går ej att beskriva. vi kommer i vår tjäna mer pengar än när man innehar hotell på Narvavägen och när något ställer sin pjäs på denna ruta.

 

Bye bye Manchester Bye Bye! Champions League ser fan inte ljus ut i Manchester denna kväll.

 

P&O


RSS 2.0