En söndag i sorg!

Gårdagens spel slutade helt osannolikt med två förluster. Hur är detta möjligt? Men jag och Olle är i storsorg men vi kommer snabbt resa  oss ur förlorargraven  och redan på onsdag dra hem en storslam! Vår framtida förmögenhet kommer vara i paritet med Joakim von Ankas pengarbinge.

Det går förvånandesvärt bra för våra svenska anfallsspelare i fotboll runt om i Europa. Att dom i detta höst/vintermörker lyckas prestera på en hög nivå är mkt roligt. Vad sägs om ett anfall med Zlatan, Toivonen, Elmander?

Sorgligt är också den dödsolycka som hände igår där en jägare på älgjakt av misstag lyckades skjuta ett 70årig skidåkare till döds när han försökte sikta in sig på skogens konung. Dock dog älgen också så antingen sköt han flera skott eller så åkte kulan igenom älgen och in i 70åringen.
Polisen kommenterar händelsen med den sköna combo-frasen "Otroligt osannorlik olycka". Vi håller er fortsatt uppdaterade om dramat och ber er iakta försiktighet om ni tänkt ge er ut i skidspåret iklädd päls.


Mer text blir det inte en tråkigsöndag! Men vi är tillbaka imorgon med något roligare är snö och söndag.


/ P & O



Kommentarer
Postat av: Lärarn'

Älgen allstå, ojoj tackar tackar här fick vi ett samtalsämne. Detta har absolut stor potential att bli dagens diskussion på samlingsmattan, bockar och bugar och tackar o ler. Lärare är man iallafall. Dags för en 50 min powernap sen blir det sej (fisk) till lunch.

2010-12-06 @ 10:15:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0