Måndagsskämt.

Den nya veckan han knappt börja innan dom första osannorlika uppgifterna börjat rulla in i pressarna. Nomineringarna till Fifas och Fransk fotbolls pris för bästa spelare samt bästa lag under 2010 släptes, skulle det bli outsidern Forlan som kanske tar det? VM:s bästa spelare och dessutom avgjort Europa League med sitt Atletico. Eller skulle det bli favoriten Wesley Sneijder som var en match ifrån att göra en helt sinnessjuk kvadruppel, grand slam eller vad man skulle kalla det. Dock fick han nöja sig med silver i VM, liga vinnare, CL vinnare och Copa italia vinnare samt flera inviduella priser. Messi behöver vi inte nämna i och med att han är självskriven i alla sammanhang som innehåller ordet fotboll.
Nomineringarna blev: Messi, Iniesta och Xavi..........................
......................... tystnad, chocktillstånd, skratt, april?, blåsningen, punkt'd.  Frågetecknen kring dom tre namnen var så många så att dom fick kvantfysik, damsporter och jehovas vittne att plötsligt verka som helt rimliga och trovärdiga.
Barcelona lever i sin egen lilla värld som pimp till fifa och (ja, vad är lägre ner på skalan än horor?) till alla världens övriga klubblag. Mer orkar man inte grotta ner sig i det utan att börja slå hårdare för varje tanget man nuddar, men skämt är vad det är!

Ett annat väldigt stort skämt är att en 17årig belgare vid namn Romelu Lukaku är med som topp 10 anfallare till världslaget? Vad är det som händer? När vart denna supertalang bättre än alla andra anfallare som inte är med på topp 10? Killen lirar i Anderlecht och gör stor succe men vafan världslag? Jag skulle kunna skriva bra många namn som är bättre en denna kille men jag avstår och säger bara VA?

Man undrar ju vilka som sitter i juryn för valen av dessa priser och världslaget? Jag tror nog att förskolan Vitsippan i Bagarmossen ska vara jurny nästa år, det ryktas om det iaf.
Oavsett korruptionen i hutlösa mängder ser det ändå ut som om Ferenc Puskas award kommer gå till allas våran Linus Hallenius för sin makalösa strut. Grattis i förskott säger vi på tobbeeklar!


/ O & P




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0