Snö, snö och åter snö!

 Inställda tåg, bilar i diket och Sibiriska superkyla allt detta har blivit en klassisk vinter! Vi får räkna med dessa saker ett tag fram över det är bara dra på sig blåställen och ge sig ut i kylan man kan också lägga sig i soffan och titta på den härliga tv-sporten som vintern erbjuder.

Tex. tv-sporten skidskytte har dragit i gång sin världscup med tävling i Östersund (där för övrigt inte någon kan dricka vattnet, helt sjukt detta trodde jag var ett problem dom har i Sudan, men men lika tråkigt vart än problemen finns) Men tillbaka till skidskyttet det är en rolig sport måste jag säga för dom har många roliga karaktärer inte minst alla sköna typer i spåren men också ledare, Wolfgang Pichler vad finns inte att gilla hos honom, en aggressiv tysk som skriker våra svenskar till medaljer. Det är mkt spännande att ligga ner kurrad i soffan inför en jaktstart med Ferry som startnr 21. Och höra Kalle Grenemark säga : "Ajajaj grovbom kl 5" i första skjutningen. Dessutom är det ju stämnings fullt med alla bjällror och koklockor de ljuder spåren med, men de är ju typiskt puckade tyskar som inte vet hur man ska bete sig i tv.

"Oh då har vi Jurjeva i spåren" - hör man Christer Ulfbåge säga med enbart en grej i tankarna och det är när hon kastade kläderna och gjorde ett spektakulärt utvik i en rysktidning. Då är det roligt med skidskytte.

Vintern har mer roliga saker att ge oss: Alpina världscupen, silly season i fotbollen drar igång i januarifönstret, Vi ska fira jul och parta tills de blir ett nytt år. Så så piss och pest är ju inte vintern även om kylan är outhärdlig. 


/P



 
Där har vi na´ Jekaterina Jurjeva ryska skidskytten, inte konstigt att alla era pappor sitter bänkade! 




Kommentarer
Postat av: ♥ L A I L A ♥

Göra ikväll? Kolla på Idol? :P

2010-12-03 @ 17:58:14
URL: http://lailaaziz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0