Sporten som får Spanien, Malta, San marino och Andorra att framstå som dödens grupp.

21-1  39-1  21-1. Nej det är inte Robin Söderlings servess-statistik mot en 9årig flicka. Det är resultaten från 3 av gruppspelsmatcherna i i Världsmästerskapen i innebandy där världens 16bästa länder inom sporten gör upp om den åtrovärda trofén och titeln. 16 länder alltså, där merparten troligen fick veta om sportens existens någon gång i mars-april och sedan hårdtränat inför stundande allvaret. Rekordet 39-1 kom mot Australien där en match alltså är 60min vilket betyder det gjordes 2mål på 3minuters speltid, sinnessjukt är va de är.
Dock är gruppspelet äntligen slut och igår var det vankat kvartsfinal och Norge väntade, "Betydligt tuffare" var orden innan match fårn förbundskapteten och vi kanske äntligen skulle få se en match värd ordet Drabbning.
Resultatet: 10-1. Det tragikomiska i allt är ändå att Sverige inte hållt nollan en enda match hittills trots motstånd som får San marinos landslag i fotboll att framstå som mardrömsmotståndare.
Semi mot Schwiez, som för övrigt är en av fyra länder vars spelare kan greppa en klubba på rätt sett, väntar och förhoppningsvis en match där tvåsiffrigt inte förekommer hoppas vi. Den som lever får se.



/O

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0