Hellre en utebliven lången än en lång efterbliven.

Som ni smarta läsare kanske redan listat ut så blev det inga tusen och åter tusen i vinst igår. Jag vill dock säga att vo har kommit ett steg närmre den här gången trots att vi inte pricka in någon av dom sex matcherna.
Dom äckliga skåningarna kvitterade i 89de mot tappra åtvid, för att inte tala om turkarna som med 0,5 sekunder kvar bestämde sig för att haka på Malmös sena avgörande trend.
Men! vi ger aldrig upp och på det tredje smäller det eller hur det nu låter, nåja håll utkik efter nästa CP-lången för man vet aldrig när den dyker upp igen.

Tips idag då, jo dom två finalerna!
först ut Turkiet - USA i en häftig uppgörelse som jag tyvär tror kommer bli spel mot en korg om jag ska vara ärlig,
turkarna dansar fortfarande på segermolnen från igår och kommer känna sig nöjda med det dom gjorde hittils.. med all rätt!
Nästa drabbning står Nadal - Djokovic för där vår gode vän Roger snubblade på mållinjen och brände ännu en chans till att utöka sin ledning i antal grand slam vinster.
Nadal är favorit och kommer vinna med besked är min gissning, ta sin första US open titel och befästa sin plats högs upp på tennis tronen.
Varför har dom inte cheerleading i tennis också?, skulle bli mycket roligare då..

Det var dock lite av en skräll-lördag igår ändå. Det är svårt att inte skratta åt Barcelona och Milan med varsin 0-2 förlust mot bottengäng. Men Barca kan ju iaf skylla på att de möte Hercules, så lätt kan det inte vara att möta en grekisk hjälten.

/ O

och lite P.


Kommentarer
Postat av: FRIDA HJÄRTA KEVIN

SV; Okej :)

2010-09-12 @ 16:35:20
URL: http://HTTP://FRIDASJOBLOM.BLOGG.SE

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0