Roger Federer, mannen som har allt, eller?

Roger Federer är namnet på 2000-talets största tennislirare kanske tillochmed världshistoriens. Men man måste småhata honom lite dels för att han vinner över Söderling jämt och ständigt men också för att killen är schweizare, folket gud glömde.
Men måste denne herre vara så sjukt jäkla bra. Kolla på hur han ser ut, han ser ut som en säljare som bara vill kränga på dig onödiga elektonikprylar men istället gör han underverk på tennisbanorna världen över.
Videofilmen som cirklat runt på internet där RF gör ett väldigt snyggt trick visade sig vara fejk, men om det är någon som klarar av det där är det Roger Federer.
Gårdagens batalj mot R.Söderling gick Roger lätt vinnande ur. 4-6,4-6,5-7.
Tennisvärlden får se upp för Federer är tillbaka för att än en gång bli nr 1. Tror faktistk inte den lilla strandpojken från Mallis stoppar honom heller.

Men!, tänker ni nu. Ska ni inte nämna ett jota om hans valformade fru? Jo de ska vi och det kommer här.
Som alla ni där ute tänkt på när ni sitter och kollar en Federer match så brukar dom zooma in en mindre snygg kvinna i publiken, alltid samma kvinna hela tiden. Det är Federers fru. Ne jag lovar!
Dom träffades år 2000 då Federer bara var en liten spoling vars namn ingen kunde, 10år senare är han den störste av dom alla men släpar fortfarande runt på bytet som lill fedrer lyckades fånga trots att han kan få vilken kvinna han vill..
Nåja han är ju ändå en gentlemen och det är ju bättre än svin som köper kvinnor för att utseendet säger nej (läs Rooney)


Nå, va tycks?

/ P&O



Kommentarer
Postat av: FAAKIE WWW.FAAKIES.BLOGG.SE

Kan inte länka hur som helst, men var med i dagens blogg, och tävla :)

2010-09-09 @ 18:29:20
URL: http://faakies.blogg.se/
Postat av: Hemlis

Klart karln ska få köpa lite bruds, har man cash ska man få lyxgöka enligt min mening.

2010-09-09 @ 19:09:41
URL: http://2girls1cup.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0