Skidskytteångest

Först och främst vill vi på tobbeeklar gratta Carl-Johan Bergman för segern i Helgens skidskytte! Dock vill vi att han omedelbart rakar bort den sjukt töntiga skägg bit han väljer att ha under läppen. Dessutom vill jag rikta ett visst hat mot TV4 och SVT. Till Tv4 vill jag säga sluta ha så mycket onödiga pengar att ni köper alla rättigheter till skidskytten och gör den till skit, reklam dåliga kommentatorer och allt annat skit som 4:an för med sig. Till SVT vill jag bara säga : VARFÖR I HELVETE KÖPTE INTE NI RÄTTIGHETERNA TILL SKIDSKYTTET! Istället väljer dom att satsa pengar på skitprogram som Babel säsong 9, Allt för Sverige och Här i ditt kylskåp. Skärpning!

Det är inte heller utan att man undrar vad Kalle Grenemark har för sig nu för tiden. Kollar han ens på sändningarna?, och kanske tyst viskar för sig själv "aj, aj, aj grov bom kl 5" eller tar tid stav till stav och märker att Bergman har en enorm förbättning sedan tidigare. Vi saknar dig Kalle och tänker på dig varje gång det blåser upp på vallen.

 

För övrigt vill vi be om ursäkt för dåligt uppdaterande. Vi skyller på firmafester och jobb som har blivigt vår vardag nu för tiden, men inte länge till för snart hälsar Asien oss välkomna med sitt bredaste leende.

 

 

/ P & O


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0