Alexander den store (idioten)

Silly Season är i full gång och alla spekulationer sköljer över oss som en tsunami mot Syd-Ost Asien. Vissa affärer är redan klara som "succevärvningen" GAIS gjort. Dom har värvat en trött och åldrad Peter Ijeh, vilket ingen makrill kan vara jätte glad över. Änsålänge har det inte kommit upp någon jätte rolig värvning på fotbollshimmeln men det kommer väl här efter nyår.
Vad sägs om Messi till Anzhi Makhachkala hade väl varit något? För visst måste uttrycket: "Allt går att köpas för pengar" vara Suleyman Kerimov favoritcitat.

Jag och Olle tänkte ett tag satsa alla våra pengar för att köpa Kosovare Asllani dock fick vi kraftigt motstånd från Kristianstad, men vafan allt går väl att köpa för pengar?

Gerndt, Gerndt, Gerndt vad håller du på med? Du borde du haft fotboja. Hur roligt hade inte det varit att ta emot en bredsida med en sådan snärjad runt ankeln. Hans nuvarande brud (som han också är otrogen och ett as emot) är ju också en skön prick.  
Kollar man på Alexander Gerndt lyckades han ju bra med att köpa en kvinna. För honom räckte det att pynta upp ett glassigt liv i Utrecht och ett par plastbröst så var hon fru Gerndt för hela slanten.


Här har vi det glada paret, detta är dock inte den misshandlade hustrun(än) utan hon med nya bröst!
Nu är Gerndt med i den exklusiva gruppen idioter där Magnus Hedman och Tiger Woods redan ingår. Idrottens hustrumisshandlare.



P&O


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0